Elke dinsdagavond koorrepetitie
van 19.45 uur tot 21.45 uur met halverwege een korte pauze.
Locatie: Pub Henry VIII, Grotestraat Centrum 24 in Valkenburg aan de Geul

Vanwege de Corona crisis vinden de repetities voorlopig plaats in gemeenschapshuis Cascade, Nachtegaalstraat 25 in Vilt.
Daar wordt steeds met een gedeelte van het koor gerepeteerd van 19.45 uur tot 21.30 uur, zonder pauze.

.

Jubileumjaar
60 jaar Chorale Valkenburg

4 – 6 augustus

Koorweekend

Vooralsnog uitgesteld tot mei/juni 2021.

Jubileumconcert

Vooralsnog uitgesteld tot juni 2021.

maart 2020

corona crisis
zangles van Rob

Met ingang van 1 september wordt weer gerepeteerd met gedeelten van het koor.

Vanaf 25 maart kunnen onze leden via de ledenpagina van de website digitaal zangles volgen van onze dirigent, Rob Meijers.

7 januari 2020: nieuwe huisstijl 3

Op 7 januari 2020 worden tijdens de traditionele afsluiting van het koorjaar de nieuwe banner en de geheel vernieuwde website aan de leden gepresenteerd.

december 2019:  nieuwe huisstijl 2

Facebook krijgt nieuwe look!

nieuwe huisstijl

Het jubileumjaar, 60 jaar Chorale Valkenburg, is voor ons bestuur aanleiding geweest om een nieuwe, frisse, verjongende huisstijl te (laten) ontwikkelen.

Eerste stap: een nieuw logo

Wij zijn er blij mee en trots op!
Dankzij het dubbel ontwerp, staand of liggend, is ons logo zeer veelzijdig te gebruiken.