oorkonde-kl

Lid worden?

Chorale Valkenburg is een enthousiast koor met een gevarieerd repertoire van opera-, musical- en kerkelijke muziek. Wij streven ernaar om in een goede sfeer te werken aan het voor ons hoogst haalbare op muzikaal gebied. Ons koor bestaat  momenteel uit ruim 30 zeer enthousiaste leden. Een aantal daarvan komt uit Valkenburg, de meeste echter uit diverse andere Zuid-Limburgse gemeenten. Mensen uit de hele regio zijn dan ook welkom!

Chorale Valkenburg maakt het nieuwe leden gemakkelijk.  De eerste maand kan iedereen geheel vrijblijvend meezingen. Pas daarna wordt bepaald of men werkelijk lid wordt.

Wie wil weten hoe het er in een repetitie aan toegaat is elke dinsdag tussen 19.45 en 21.45 uur welkom in de zaal van Pub Henry VIII aan de Grotestraat Cenrum 24 in Valkenburg. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan met de secretaris, mevrouw Myriam Offermans, tel: 06-30249710 of met onze voorzitter, mevrouw Vivianne Otten, tel: 043-3251645.

U bent van hart welkom!

Chorale Valkenburg · Secretariaat: Bachlaan 13 . 6361 CL . Nuth · Tel: 06-30249710