Lidmaatschap 1 maand gratis

Bij Chorale zijn nieuwe leden van harte welkom.

Speelt u wel eens met de gedachten om (weer) lid van een koor te worden? Kom dan naar onze repetitie. Wij repeteren (bijna) elke dinsdag van 19.45 uur tot 21.45 uur in de zaal van Pub Henry VIII, Grotestraat Centrum 24 in Valkenburg. Kandidaat-leden zijn dan welkom.

Chorale Valkenburg is een gemengd koor dat zich richt op opera-, musical-, film- en kerkelijke muziek. Ons koor is goed op sterkte. Wel willen we de verhouding tussen mannen- en vrouwenstemmen nog verbeteren. Vandaar dat mannen extra welkom zijn!

Wij geven kandidaatleden alle mogelijkheid om zo goed mogelijk vertrouwd te raken met de wereld van de koormuziek en met ons koor in het bijzonder. Vanaf de eerste dag kunt u, zo nodig gesteund door meer ervaren zangers om u heen, met ons meezingen. De eerste maand is dat gratis. Pas daarna gaat u, als u besluit lid te blijven, contributie betalen.

Onze dirigent besteedt tijdens de repetities aandacht aan stemvorming, ademtechniek, lichaamshouding, zangtechniek, articulatie, enzovoort.

U bent van harte welkom!

Route naar ons repetitielokaal? Klik dan hier

Terug naar de website? Klik dan hier

Chorale Valkenburg · Secretariaat: Dorpstraat 23 . 6361 EJ . Nuth · Tel: 045-5650111